Din varukorg är tom.

Timmervikens keramik

Bild på Assiette

Assiette

179kr

Tung och robust assiette från vår egen drejstudio.

Bild på burk med lock Svart

burk med lock Svart

249kr

Burk med lock i mörkgrå grov lera med svart glasyr. Burken har rå lera den nedersta biten men är helt glaserad på insidan. H:15 cm Det är den minsta burken på bilden. (Burken är från vår egen drejstudio Timmervikens keramik.)

Bild på Burk med lock Svart M

Burk med lock Svart M

349kr

Burk med lock i mörkgrå grov lera med svart glasyr. Burken har rå lera den nedersta biten men är helt glaserad på insidan. H:19,5 cm Det är den mellanstora burken på bilden. (Burken är från vår egen drejstudio Timmervikens keramik.)

Bild på Burk med lock Svart S

Burk med lock Svart S

499kr

Burk med lock i mörkgrå grov lera med svart glasyr. Burken har rå lera den nedersta biten men är helt glaserad på insidan. H:20,5 cm Det är den största burken på bilden. (Burken är från vår egen drejstudio Timmervikens keramik.)

Bild på Espressokopp Stengods

Espressokopp Stengods

99kr

Espressokopp i grå stengodslera med vit glasyr utan hänkel från vår egen drejstudio. (Den lilla koppen på bilden) Höjd på kopp: Diameter:

Bild på Frukostskål Svart

Frukostskål Svart

179kr

Mindre skål i mörkgrå stengodslera med svart glasyr. Den kombinationen av grå lera och svart glasyr gör att glasyren påminner om gjutjärn, väldigt snyggt! Mått: 14*4,7cm Skålarna är drejade i vår keramikverkstad, de kan skilja sig lite åt lite i storlek, form och glasyr.