Din varukorg är tom.

Produkter taggade med 'Willow tree'

Bild på Tummad kopp - Tala...

Tummad kopp - Tala...

249kr

...inte med hat i munnen Mått: 10*7,5cm Stengodslera är som det låter, stenhård och väldigt hållbar, koppen går att diska i diskmaskin och ha i mikron. Koppen är från vår egen drejstudio Timmervikens keramik, och eftersom de är handgjorda så varierar de något i storlek och glasyr.

Bild på Tummad kopp - I´m so happy...

Tummad kopp - I´m so happy...

249kr

...i could fart rainbows Mått: 10*7,5cm Stengodslera är som det låter, stenhård och väldigt hållbar, koppen går att diska i diskmaskin och ha i mikron. Koppen är från vår egen drejstudio Timmervikens keramik, och eftersom de är handgjorda så varierar de något i storlek och glasyr.

Bild på Fågelbad spiral koppargrön

Fågelbad spiral koppargrön

699kr

Fågelbad i grå stengodslera med koppargrön glasyr på insidan som är handgjort på Timmervikens keramik, vår egen keramikverkstad. Mått: 23*32cm Höjd på högsta stället: 5,5cm

Bild på Skål Annabelle Grön 15cm

Skål Annabelle Grön 15cm

129kr

Härlig sopp/ frukostskål Annabelle från Affari.
Matcertifierad, ugnssäker, tål mikrovågsugn och maskindisk.
ANNABELLE produkter med samma färgnummer kommer att levereras i en varierad färgton och mönster. Detta beror på den naturliga reaktion som sker vid glasyrbränningen. Variationen är en del av produktfamiljens charm.
Material: Stengods
Mått: 15*5cm Mått: 15*5cm

Bild på Skål Måsskit

Skål Måsskit

199kr

Koppen är drejad i min drejstudio Timmervikens keramik och skiljer sig lite i storlek och glasyr.
Mått: 16,5*4,5cm

Bild på Hjärtskål beige

Hjärtskål beige

299kr

En hjärtlig skål i stengodskeramik. (Det är ett hjärthål i skålen, så den passar inte för något blött) Mått: drygt 18*5,5cm Skålen är drejad i vår keramikverkstad och varierar lite i storlek och glasyr.