Din varukorg är tom.

Blogginlägg '2016' 'december'

Presentset

Nya Presentset

Nu ligger det lite nya presentset i webshopen, och i butiken finns det ännu fler.

Presentset cellofan

Presentset cellofan

 

 

Inez ljus

Inez ljus

Visst är de här ljusen fantastiska!

Det är Form Factory, ett Göteborgsbaserat företag som tillverkar sina ljus här i Sverige som har tagit fram de här fina ljusen.

Vi har ljusen i svart och vitt och prövar hur de går nu under jul, så fär vi se vilka färger som kommer till våren.

Inex form factory

Inez form factory

Du hittar dem här i vår webshop.

 

 

Företagspresenter

Företagspresenter

Idag har vi levererat vår första julföretagsleverans för i år. Det är ett lyxigt städföretag som beställt 155 cellofaninslagna presenter.

Passup som företaget heter fick lite olika förslag och valde tryffel från The Spice Tree, efter det kom vi gemensamt fram till hur de ville ha rosetten. Ett kort på presenten ingår också i priset.

Än är det inte försent att företagspresenter levererade!

Föertagspresenter

Företagspresenter

Företagspresenter

Vill ni ha kontakt med Göteborgs lyxigaste städfirma så hittar ni Passup här.

Jag trodde jag hade en våt dröm när Lotta som äger företaget berättade att kuddar ska stå på ett speciellt sätt, plädar och handdukar ska vikas enligt hennes instruktioner. Och bäddas sängen av passup så har du en hotellbäddning när du kommer hem till ditt nystädade hem!

Det önskar jag mig i födelsedagspresent!

 

 

 

 

Stearinljus

Affaris stearinljus

Söndag kväll, idag har vi haft öppet i butiken från 11-16 så det blev långkväll hemma.

Det är så skönt när man kommer hem och fortfarande är pigg, så nu har jag gjort storkok med soppa och köttfärssås. Det är så skönt när man bara kan ta en lunchlåda ur frysen.

Det är så roligt att fler och fler uppskattar bra fina starinljus. Vi har våra spindelljus som är storfavoriter, men fler och fler vill också ha Affaris starinljus som de har i mängder av mått.

Jag har precis skickat iväg en beställning, så under veckan blir det påfyllning av alla de mått vi brukar ha, men jag förstod på en kvinna som hade med sig en gammal fin träljusstake att även starinljus som är 5 cm i diameter behövs.

Ha en fin 2:a advent!

Affari stearinljus

 

Pynta

Dagboken

I morse var vi tidigt hos tandläkaren, barnen och jag. När jag lämnat av dem i skolan hade jag helt plötsligt 1,5h i Kodetrakten innan vi öppnas butiken. Så jag åkte hem och hämtade såg och sekatör och sågade ner lite björksly på tomten för att göra stora stjärnor av.

En till butiken och en hem. Det gick fort att surra ihop den och linda en ljusslinga om, och det blev så fint och effektfullt.

dekorera ute

Utepyssel

Resten av dagen har vi städat plockat fram varor och påbörjat inpackningen av 155 chokladaskar från The spice tree kitchen, som ett städföretag ska ge sina kunder i julklapp.

företagspresenter

Det gäller att det blir rätt färg på snörena, det här är ett av alla förslag.