Din varukorg är tom.

Blogginlägg '2020' 'september'

Veckans Willow tree

Nu börjar sommaren släppa taget om oss och hösten smyger sig på. Då passar Willow trees Angel of hope fint tycker jag. Hon kommer med ljuset och lyser upp höstkvällarna. 

Angel of hope är också fin att ge någon som behöver hjälp ett se ljuset i lite mörkare tider.

Du hittar henne i webshopen för 199kr iställer för ordinarie 299kr.

Willow tree Angel of hope

Veckans Doft

Vi älskar när det doftar gott i huset. Jag har doftljus, doftpinnar och doftlampa hemma. Lite olika dofter för olika rum. Det är ju väldigt svårt att hitta en doft som passar lika bra i köket som i badrummet!

Veckans doft är ett doftljus Spa day från Affari som passar i de flesta rum förutom köket. Den kommer i en superfin ljuslykta i klart glas med fläckar av vitt och guld som blir fin att ha värmesljus i när doftljuset är slut.

Ljuset är gjort av sojavax och brinner i 48h och du hittar det här i webshopen för 129kr istället för 199kr.

Doftljus Spa day Affari

 Doftljus Spa day Affari

Doftljus Spa day Affari

Hängade ljuslykta från Affari

Nu när det börjar bli lite mörkare kvällar kan jag inte motstå att tända ljus lite här och var.

Den här ljuslyktan från Affari är en av mina favoriter. Du kan hitta både lyktan och kroken i webshopen.

Affari hängade ljuslykta

Affari hängade ljuslykta

Keramikkurs

Det här med att dreja är så himla roligt!

De här ljusstakarna och vasen fick jag med mig hem igår. Skålen gjorde jag i somras på min första kurs, och för att dölja lite ojämnheter satte jag på lite kulor. När det var glacerat och klart blev jag riktigt nöjd med den och fortsatte lite på samma linje med ljusstakar och vas.

Är ni sugna på att pröva själva så kan jag verkligen rekommendera Forma Keramik i Floda där jag går mina kurser.

Keramik dreja 

Dreja keramik

Dreja keramik

Duka till fest

Den här sommaren har bjudit på många tillfällen att duka ute. I våras byggde vi altan på baksidan, och min man byggde också ett extra långt bord som vi har där. Det har varit så bra den här sommaren, ett perfekt ställe att träffas och hålla avstånd.

Här har vi dukat med Affaris fina ljuslyktor. Och härliga apelsin servetter från Carpari. De finns fortfarande till halva priset i webshopen.

Affari ljuslykta

caspari apelsin servetter

Vänern

Med den här vyn växte jag upp på somrarna.

Vi hade en sommarsstuga utanför Åmål med Vänern som utsikt.

Eftersom mamma och pappa varit isolerade hela coronatiden kom vi på att vi kunde hyra varsin stuga vid Örnäs camping. Det var så ljuvligt att återse Vänerns vatten. Det skiftar så mycket under dagen.

Vi bor nära havet här, men utsiketen över sjön är något annat och för mig mer rogivande.

Åmål är för övrigt väl värt ett besök. De har fina lekplatser, parkour och freesbee gofbanor i skogen. Vacker liten hamn, djupa skogar fulla av bär och svamp.

Eller bara sitta och stirra ut över vattnet...

Vänern Örnäs camping

Vänern Örnäs camping

Vänern Örnäs camping

webshopen

Igår fick jag ett meddelande att ett mail jag skickat inte togs emot och kom tillbaka. Konstigt tyckte jag eftersom jag inte skickat något på ett tag och räckte min mobil till maken.

Jaha du skickar ut länkar till porr du, skrattade han. Jag gick in och tittade på min skickade maillista och trodde jag såg i syne...250-300 mail med länkar till bade det ena och det andra!!!!

Tydligen var det så att någon hacker reggade konton hos oss med andras mailadressen, och svarsmailet från oss innehöll de här otrevligheterna.

Jag kan väl säga att det inte rör mig i ryggen när jag får skitmail, de åker raka vägen i soporna, men när de tog en genväg förbi vårt företag var det en helt annan känsla... Jag är så glad att jag är gift med värsta bästa IT mannen. Det tog honom inte många minuter att se vad som var fel och åtgärda problemet.

Ljus i höstfärger

Igår beställde vi hem lite nya murriga färger på blockljus.

Vi prövade dem i dov turkos i våras, och är nöjda med dem trots att de är paraffin. Ibland får utseende gå före innehåll. Det går inte att få dova matta färger på stearinljus, och de här är så fina!

I slutet av veckan är de förmodligen här.

Affari blockljus höstfärger

Affari blockljus höstfärger

Affari blockljus höstfärger