Din varukorg är tom.

En liten uppdatering från Presentproffsen

Än så länge fungerar allt som det ska i vår lilla webshop. Jag (Therese) jobbar på och mamma som är över 70 har isolerat sig hemma med pappa och ägnar sig år att ta långa promenader i skogen, baka, läsa och bara gotta sig.

Imorgon blir det en sväng till matbutiken för storhandling för oss och föräldrarna, jag är en riktig småhandlare, men nu var det 1 vecka sedan jag var i matbutiken, och det här är en vana jag ska lägga mig till med efter den här tiden. Så mycket lugnare och skönare, och inget impulsshoppande.

Jag har däremot handlat lite på nätet. Ansiktskräm och kräm för utslag i ansiktet på ena sonen tar snart slut. Vi har ju också en son med bruten käke som behöver näringsdrycker, och den han kan stå  ut med nu när vi går in i 6:e veckan av flytande/ mosad mat är slut i matbutiken, så det har vi beställt. Jag beställde också några hyllplan från IKEA som fattades efter vår köksrenovering.

Näthandeln fungerar som den ska för oss, DHL kommer och hämtar upp varje dag som de brukar och eftersom chafförerna som vi har ganska isolerade jobb håller det förhoppningsvis i sig.

Skriv en kommentar